Voeding

Leer over de voedingsstoffen die je kat nodig heeft en waar je op moet letten bij het samenstellen van een gezonde, gebalanceerde voeding.

Overgewicht, een beetje mollig of precies goed?

Katten zijn dol op voeding. Dat is op zichgeen probleem, zolang dit maar niet leidt tot overgewicht. Want ook bij katten is overgewicht erg slecht voor de gezondheid!

Lees meer

Waarom je kat bepaalde voedingstoffen nodig heeft

We kunnen voor onszelf op elke verpakking precies lezen wat we binnen horen te krijgen, maar wat heeft een kat nu precies nodig? Net als jij heeft een kat evenwichtige voeding nodig. Alleen kan zij hier niet zelf voor zorgen, daarvoor heeft ze jou nodig.

Lees meer

De zorg voor allergische katten

Er zijn nogal wat mensen die allergisch zijn voor katten. Ze hebben last van jeukende ogen en produceren volle zakdoeken. Katten kunnen ook allergisch zijn. Niet voor mensen, maar wel voor bepaalde voeding. Zorg dus dat ze geen eten krijgt waar ze slecht op reageert.

Lees meer

Wat je volwassen kat van nature nodig heeft

Je volwassen kat houdt van het goede leven. Soms zelfs nét een beetje te veel… Daarom geeft WHISKAS® 1+ haar precies de juiste hoeveelheid energie die ze nodig heeft om een gezond gewicht te behouden.

Lees meer

WHISKAS® beste recept ooit!

Nu nóg lekkerder: Om je pootjes bij af te likken!

Lees meer

Picture Perfect: Welk kattenvoer zorgt voor perfecte voeding?

Kittens, volwassen katten, oudere katten en hele oude katten hebben elk verschillende nutritionele behoeften. Kittens hebben tijdens hun groei een speciale samenstelling van voedingsstoffen nodig om te groeien. Als ze volwassen zijn hebben ze voedingsstoffen nodig om hun gezondheid te ondersteunen en naarmate ze ouder worden hebben ze voeding nodig die hun ouder wordende lijfjes ondersteund. Daarnaast hebben binnenkatten veel baat bij voeding die afgestemd is op hun lagere energiebehoefte in vergelijking met een kat die wel buiten komt. WHISKAS® kattenvoer is speciaal geformuleerd om je kat te ondersteunen tijdens iedere levensfase en elke leefstijl. Kittens moeten speciaal kittenvoer eten tot ze 12 maanden oud zijn. Volwassen katten hebben volwassen kattenvoer nodig in de leeftijd van 1 tot 7 jaar. Als ze ouder zijn dan 7 jaar, dan kunnen ze overgaan op voer voor oudere katten.

Bekijk video
Lees meer