Voeding

Tips en advies hoe je je kat een lange en gelukkige oude dag kunt bezorgen.

Overgewicht, een beetje mollig of precies goed?

Katten zijn dol op voeding. Dat is op zichgeen probleem, zolang dit maar niet leidt tot overgewicht. Want ook bij katten is overgewicht erg slecht voor de gezondheid!

Lees meer

De zorg voor allergische katten

Er zijn nogal wat mensen die allergisch zijn voor katten. Ze hebben last van jeukende ogen en produceren volle zakdoeken. Katten kunnen ook allergisch zijn. Niet voor mensen, maar wel voor bepaalde voeding. Zorg dus dat ze geen eten krijgt waar ze slecht op reageert.

Lees meer

Voeding voor de oudere kat

Als je kat 7 jaar wordt mag je haar 'senior' noemen. Het is net als met mijlpalen in ons leven zoals: 18, 21 of 50 worden, het voelt niet direct anders maar je leefstijl is wel langzaam aan het veranderen. Met 7 jaar is ze wellicht nog altijd even actief en kan ze de komende jaren in gezondheid tegemoet zien. Met het verstrijken van de jaren zul je echter wel goed moeten nadenken over wat het beste dieet voor haar is.

Lees meer

Wat je senior van nature nodig heeft

Je kat mag dan al wel een dagje ouder zijn, ze zit nog vol levenslust. Maar een beetje extra ondersteuning kan ze op deze leeftijd goed gebruiken. Daarom is WHISKAS® 7+ samengesteld om haar vitale organen te verzorgen.

Lees meer

WHISKAS® beste recept ooit!

Nu nóg lekkerder: Om je pootjes bij af te likken!

Lees meer