>

Kitten Kollege Videos

Welkom bij Whiskas Kitten Kollege, waar leren leuk is. Bij Whiskas Kitten Kollege hebben we één doel: de kittens van vandaag ontwikkelen tot de volwassen katten van morgen - katten waar de Academie en de maatschappij trots op kunnen zijn.

Kitten Kollege: Welkom op de Academie

Neem een kijkje in ons Kitten Kollege en leer hoe onze studenten optimaal kunnen genieten van hun kittentijd.

Bekijk video
Kitten Kollege: Onze diverse studentenpopulatie

Bij Kitten Kollege hebben we een divers bestand aan studenten, met elk hun eigen unieke karakter. Kijk en leer alles over de eigenschappen die elk kattenras vertoont.

Bekijk video

Overweeg je een kitten?

Kitten Kollege: De juiste kitten kiezen

Denk je erover na om een kitten te nemen? Welke kattenras je ook kiest, ze hebben allemaal verschillende persoonlijkheden. Kijk en leer alles over de verschillende rassen.

Bekijk video

Een kat kopen: Waar let je op?

Kitten Kollege: Verantwoordelijkheden en voordelen

Denk je erover na om een kitten te nemen? Een kitten brengt zowel voordelen als verantwoordelijkheden met zich mee. In deze video leer je alles wat komt kijken bij het nemen van een kitten.

Bekijk video

Een kat kopen: Waar let je op?

Zorg

Kitten Kollege: Kattenbaktraining voor kittens

Kittens hebben een kattenbaktraining nodig. Wat houdt een kattenbaktraining in voor kittens? En waarom hebben ze het nodig? Kijk en leer alles over een kattenbaktraining voor kittens.

Bekijk video

Kattenbaktraining

Gezondheid

Kitten Kollege: Kittens en voeding

Goede voeding is de eerste stap naar een goede opleiding. Kijk wat er gebeurt als het etenstijd is in het Whiskas® Kitten Kollege!

Bekijk video

Lekker eten

Kitten Kollege: Kittens en drinken

Kittens zijn geen grote drinkers. Hoe komt dit? Wat mag een kitten wel of niet drinken? Kijk de video om erachter te komen!

Bekijk video

Kittens en water

Kitten Kollege: Hoe overschakelen op volwassen voeding

Na 12 maanden zijn kittens klaar om volwassen voeding te proberen, maar hoe schakel over op volwassen voeding? Kijk en leer alles over overschakelen op volwassen voeding.

Bekijk video

Haar eerste verjaardag: tijd voor WHISKAS® 1+ Maaltijdzakjes

Kitten Kollege: Castratie

Wat zijn redenen om kittens te castreren? En wanneer is het juiste moment om kittens te castreren? Kijk en leer alles over castratie bij kittens.

Bekijk video

Tijd voor sterilisatie of castratie?

Kitten taal

Kitten Kollege: Geluiden van kittens begrijpen

Wat betekenen de geluiden die jouw kitten maakt? Je ontdekt in deze video wat miauwen, spinnen, grommen en blazen werkelijk betekenen.

Bekijk video

Kittenpraat

Kitten Kollege: Krabben, verstoppen en klimmen

Kittens vertonen allerlei vormen van instinctief kittengedrag. Het beklimmen van gordijnen en planken is niet ongebruikelijk. Waarom krabben, verstoppen en klimmen kittens?

Bekijk video

Haar leven verrijken

Kitten Kollege: De lichaamstaal van kittens begrijpen

Hoe kun je de lichaamstaal van jouw kat begrijpen? Je ontdekt in deze video wat hun staartbewegingen werkelijk betekenen en leert te interpreteren wat ze denken en voelen.

Bekijk video

Sprekende lichaamstaal

Klik hieronder en abonneer je op ons YouTube-kanaal om op de hoogte te worden gehouden wanneer er nieuwe video's beschikbaar komen.


YouTube kanaal